För små och nybildade bolag | Redovisning och företagsetablering – Contus Ekonomi AB
Redovisning och företagsetablering i Stockholm Ring oss 079 340 85 43


Planera ett möte Kontakta oss

Redovisningstjänster för små och nybildade bolag

Tack för ditt intresse för Contus Ekonomi redovisningstjänster!

Priset för redovisningstjänster börjar på 1000 kr exklusive moms per månad. Vårt kontor ligger i Stockholm men vi kan att erbjuda redovisningstjänster för företag var som helst i Sverige.

En sådan pris för redovisningstjänster kan erbjudas till små enskilda firmor. För att välja rätt prisplan för just dina redovisningstjänster ta gärna en titt på här.

Contus Ekonomi AB är en redovisningsbyrå som vänder sig till små och medelstora företag. Vi även arbetar med internationell redovisning, framför allt när det gäller etablering och företagsdrivande i andra EU-länder. Vi har alltså utländska kunder i andra EU-länder som bedriver verksamhet i Sverige, samt svenska kunder som har hela eller delar av verksamheten i andra EU-länder. Vi en del av pan-skandinavisk Contus kedja och det betyder att vi måste uppfylla en viss kvalitetstandard som inrättats av kedjan. Naturligtvis följer vi Reko i vårt arbete.

Som småföretagare kan det vara svårt att hinna med all bokföring och administration som företagandet för med sig. Dessutom ändras lagstiftning och skatteregler ständigt och det är inte så lätt, för att inte säga omöjligt, att hålla sig uppdaterad om man inte jobbar inom branschen. Vi tar hand om hela eller delar av ditt företags redovisning och administration så att du istället kan koncentrera dig på kärnverksamheten.

Skriv till stockholm@contus-accounting.se eller ring 08 446 80 398 och skriv under ett avtal med oss nu.


Planera ett möte Kontakta oss